Wednesday, April 03, 2013

INNALILLAH

 
Untuk permulaan entry pagi nie marilah kita sama2 sedekahkan al-fatihah kepada isteri kenalan blogger kita yang telah kembali ke rahmatullah...semoga Allah menempatkan beliau di dalam kalangan golongan orang-orang yang beriman.. Dan semoga Allah membalas jasa-jasa seorang suami seperti blogger Abil  yang setia menjaga isteri semasa hayat beliau.
 
 
 
 
 
sumber: en google
 
Siapa sangka dalam sekelip mata atas kehendak Allah s.w.t & ujian dariNya, isteri yang dicintai telah di serang asma pada Jun 2011 dan telah menyebabkan beliau mengalami kerosakan pada saraf otak. memg mengalirkan air mata bila mummy baca blog en abil nie pertama kali dulu...seorang suami berkorban menjaga isteri yang sakit dengan penuh kasih sayang...bertuah kak gee dapat suami yang mithali macm abg abil....
 
Harap abang abil tabah menghadapi dugaan ini...Allah lebih menyayangi kak gee...Mummy berdoa agar kak gee ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman....Takziah sekali lagi dari mummy & keluarga...
 
 
 
 

 
 
 
 

12 comments:

  1. Alfatihah..

    Nota: menjawab pertanyaan

    http://mimialya1.blogspot.com/2013/03/cpuv-cost-per-unique-visit-campaigns-ke_26.html

    ReplyDelete
  2. kite mmg follow blog abg abil ni..sanggup bace dr mula dia blog pasal wife dia..tp Allah lebih sayangkan wife dia kan..sedihhh betul baca smlm..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal kembali eika...Alfatihah kepada arwah...sedih mmg sedih kan, tapi ajal maut semua di tangan tuhan...

    kita dah masuk blog eika dlm bloglist kita...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...lepas nie insyallah kita jd kawan alam maya....

      Delete
  4. innalillahiwainnailaihirojiun.

    ReplyDelete
  5. Al Fatihah kepada Arwah,

    Tq momy eika singgah belog kami ^^
    salam perkenalan dari kami di bumi New Zealand ^^_

    ReplyDelete
  6. Ye....
    da sampai ajalnya, Al Fatihah...

    ReplyDelete
  7. al fatihah! semoga arwah di tempatkan di kalangan org2 beriman...

    ReplyDelete
  8. al fatihah dan tabik kepada si suami itu..mmg bahagia arwah si isteri..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. alfatihah

    saya masuk utusan jom tengok

    ReplyDelete
  10. sama2 kt doakan smoga roh arwah dicucuri rahmat,

    ReplyDelete
  11. Al-Fatihah utk arwah isteri abang abil..

    ReplyDelete