Monday, December 11, 2017

DULL SATIN SQUARE

Assalamualaikum....
 
Tak tahu pulak nak mulakan entry macam mana hari nie.  Kat rumah kadang-kadang banyak idea datang utk menulis. Tapi bila sampai kat opis, bukak blog, klik new post, termenung pulak mengadap keyboard...
 
Mummy citer sikit pasal bisnes yang mummy buat...kot- kot ada yang berminat nak join...hehehe...mummy sebenarnya sibuk menguruskan perniagaan  tudung Dull Satin Square yang diberi nama Mr. Hijab by RAFF.. syukur alhamdulilah sangat memberangsangkan...mummy memang minat berniaga dari dulu sbb arwah mak mummy juga ada kedai Pakaian di KOMTAR...selain minat, mummy juga dapat juga tambah pendapatan keluarga...awalnya mummy cuma jahit 10 helai....tp sekarang rezeki melimpah ruah..syukur sangat-sangat...mesti ada yang nak tanya kenapa mummy pakai nama MR HIJAB mungkin sbb drama tv3....sebenarnya tidak sama sekali mummy nak tiru drama tv3 tu...secara kebetulan tukang jahitnya kaum ADAM sbb tu letak MR HIJAB...tukang jahitnya adalah tulang rusuk mummy iaitu mr babah...

nie color-color yang mana mummy sempat upload...banyak lagi n in shaa allah mummy akan upload sikit-sikit untuk blogger cuci mata...






pic customer....
 
smokey grey
 
warna gold
 
mummy sarung color mesa beige
 
dark maroon
 
Sebenarnya banyak lagi color, cuma mummy tak sempat nak upload...semua READY STOCK... kalaulah ada yang berminat boleh whatsapps mummy 0135811848, tak pun bleh tgk ig mummy (eikarafina)...sehelai rm25 ja tak termasuk kos penghantaran...kain yang tak licin n mudah bentuk, senang iron dan yang paling penting tak pekak...maksud mummy tak bergaung klu bercakap....
 
 
 
 
 

2 comments:

  1. cantiknya color2 tuh... paling cun kuning tuh

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete