Tuesday, April 22, 2014

BUKIT MERAH LAKE TOWN

Assalammualaikum.....
 
korang jangan muak yer...sbb mummy baru teringin n ada masa nak citer...mood sudah mari...jari-jemari teringin nak menari2 di keyboard....hehehe
 
Sebenarnya dah lama mummy tak bawak anak-anak berjimba...nak kata dorg sekolah tak la plak...klu dorg nak exam bleh la cakap lepas exam kita gie...nie anak duk umah pengasuh ja pun....itu bermaksud mak2 dan bapak2 kena cari duit... musim berkerja la katakan...hehehe...nanti dah penuh n melimpah ruah kita bercuti yer anak-anak sekalian...
 
cuma baru nie ja mummy join geng ofis babah gie Bukit Merah...itupun sbb dorg buat family day...tak ramai pun cuma unit yang kecil ja...tak bawak kesian plak...sebenarnya takut dorg demam ja berendam dalam air...tp alhamdulilh dorg ok ja...smpai tak nak naik la plak...tak padan dengan si kecik...org lain semua sejuk tp dia releks ja berendam...huhu...rasa enjoy sangat sbb tgk anak gelak ja...azroiee siap cakap tq mummy...fiq sayang mummy...nanti kita mai lg k...berbulu ja babah sbb tq mummy sorang ja...padahal babah yang bayar bagai...itulah kasihnya ibu...hahaha
 
Jom marathon gambar
 

time nie duk hangat2 lg sbb baru ja sampai...
 
urusetia tengah agih2 gelang pandora...hehe
 
muka teruja nampak ayeq
 
korang tgk adleena...selamba ja bekubang...
 
 
main ayeq smpai tertido...huhuhu
 
 
 
 
tgh tunggu keputusan games...mummy tak dapat join sbb kena dukung adleena....next time kita bergabung yer babah...
 
nasib baik ada orang bawak buaian...mummy pinjam kejap..
 
 
korang tgk adleena main cak-cak plak..
 
 
Lepas mandi-manda...dalam kol 2.30 petang kitaorang bergerak balik sbb mak bapak and anak semua dah kecut...hehe..dorg mula2 nak makan kat kuala sepetang tp tukar destinasi sbb hujan...kitaorang balik makan kat area seberang...Puncak Mutiara destinasi pilihan ramai...mummy adalah 3 or 4 kali gie..sedap usah dikata...
 
 
 
 
 
 
 
seluar nie mummy beli kat brand outlet...babah siap cakap siapa plak pencen n sedekah seluar nie kat u...ai beli yer...nie la fesyen wakdayok en talib yer...
 
 
 
tunggu makan sbb semua dah kebulur...makan kat Puncak Mutiara..

babah + azroiee + adleena = Love

Makanan kat Puncak Mutiara semua sedap2 belaka cuma harga ja tak brapa nak friendly ngan purse...
 
Urusetia kekenyangan...next time minta buat tempat lain plak yer...good job en mahadhir

 

 
 
 
 

 

2 comments:

  1. best sangat....lepas kena menabung n bleh gie jauh sikit...anak2 enjoy mak bapak bahagia....hehehe

    ReplyDelete