Thursday, October 04, 2012

TWO LINE....

Assalamualaikum..
Sebagai pembuka bicara hari ni.. hmm.. nak cakap apa ye?? adakah terlalu awal untuk dikongsi bersama??  biarlah gambar ini menceritakan segalanya...
 

it's two line :-) smile....

mummy ni memang tak tahan nak simpan2 rahsia ni.. konon2 nak wat macam orang lain, diam2 kan, tapi tak boleh juga.. hehe.. tu kan, dua line..bermaksud azroiee akan dapat adik..Alhamdulillah, mummy bersyukur dengan pemberian Allah..memang mengikut perancangan.... azroiee dekat 2 tahun mummy nak mengandung semula dan dengan izin ALLAH mummy mengandung....patut la sejak2 akhir nie malas sangat....rupa nyer perubahan hormon...

Mummy belum pergi klinik lagi untuk pengesahan.. bulan depan la mummy pegi, time gaji.. lagi pn masih awal....nanti doctor kata over plak....hehe..sejak dah tahu berbadan dua nie, perasaan mengada-ngada tu lebih...nasib baik babah memahami....blik umah ja terus lembik....apa pn tak mau buat....baju kotor selonggok, baju nak lipat selonggok, baju nak iron pn selonggok gak....sian babah, dia la yang basuh n sidai baju....bila kering dia sepuk ja dalam bilik iron....dengan harapan isteri mithalinya dapat lipat bila tgk baju menggunung.....harapan tinggal harapan yer babah....mummy blem ada mood nak lipat maksudnya bila nak cari baju gie la godek2 longgokkan tu k.....

citer bab makan plak lagilh hancus, dah brapa malam babah tak makan....dah la tak masak n bila ajak kluar time tu la nak muntah bagai....babah kesian n terus balik n mkn roti jelh....sejak mengandung nie mummy kurang makan, klu makan pn yg light2 ja...tapi mummy SUKA tengok gambar food sana sini.. tapi apakan daya..bila ada depan mata smua mummy tak lalu.. nasib baik dapat suami yg memahami isteri yang mengada2 nie....klu tak tinggallh mummy sorg2 di umah sbb babah dah ada geng nak ajak kluar....org nyer adalh si ketot....

So kawan2, doakan pregnancy mummy untuk anak ke dua ni menjadi ye.. Doakan mummy dan janin ini sihat, sempurna tubuh badannya zahir dan  batin, selamat dilahirkan.. amiin...

2 comments:

  1. Tahniah Mummy... wah azroiee dah nak jd abg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq banie.....insyallah azroiee akan jd abg....

      Delete